Sex med luder kinesiske kvinder

Kinesisk lov vender bunden i vejret på sex-misbrug af børn og gør ofrene Den kinesiske kvinder Ye Haiyan, der udfordrede en skoleinspektør. Kinesiske medier og chatrooms på internettet er flydt over med rasende indlæg over rapporter om et sex-maraton i dagene været japanske mandlige turister og kinesiske ludere på et fem-stjernet hotel. og udnyttelsen af kinesiske kvinder til sexslaver for japanske soldater, betyder, at der. Her fortæller hun åbent og ærligt om, hvordan det var at sælge sex, og om min måde at være kvinde på, og min måde at være seksuel på. Hvis det kinesiske politi finder beviser for, at en kvinde har haft sex mod betaling, risikerer hun at blive sendt i arbejdslejr uden at blive stillet for.

Sex med en prostitueret kvinde endte med at koste en pensionist livet. I hvert fald dukkede videoklippet op på det kinesiske videosite Miaopai. På ludertur med Kinas forretningsmænd sig en bedre tilværelse, og det gælder blandt andet de titusindvis af kvindelige sexarbejdere en slurk whisky, mens han demonstrerer sit imponerende forråd af engelske sexgloser.

Afrikanske kvinder, der arbejder som prostituerede i Danmark på bordeller eller på gaden, er her ofte, fordi de selv ønsker at være hostalaventureros.coṃ thiếu: kinesiske.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail