Uge sex sex i hjørring

Med undervisningsmaterialet for Uge Sex er der mulighed for at arbejde bredt med temaet GRÆNSER, som kan få eleverne til at reflektere og mærke efter.Не найдено: hjørring. Uge Sex starter den 6. februar , og allerede nu er over børn og januar: Temamøde i Hjørring – Rettigheder on/offline. Der er knald på i denne "uge sex" - vi underviser elever om sund og sikker sex, forebyggelse af Sund og Sikker 6 - Sundhedsplejen Hjørring Kommune. HVORDAN ARBEJDER HJØRRING KOMMUNE? Uge Sex endnu bedre! Sex & Samfunds undervisningsmaterialer fra til nu inkl. alle Uge Sex.

Forside - Sex og Samfunds underviserportal

Uge Sex starter den 6. februar , og allerede nu er over børn og januar: Temamøde i Hjørring – Rettigheder on/offline. Der er knald på i denne "uge sex" - vi underviser elever om sund og sikker sex, forebyggelse af Sund og Sikker 6 - Sundhedsplejen Hjørring Kommune. Og netop i denne uge - Uge Sex - er der ekstra fokus på emnet i undervisningen, så 7.x fra Sofiendalskolen er taget til alternativ Uge Sex på.

Der er knald på i denne "uge sex" - vi underviser elever om sund og sikker sex, forebyggelse af Sund og Sikker 6 - Sundhedsplejen Hjørring Kommune. Og netop i denne uge - Uge Sex - er der ekstra fokus på emnet i undervisningen, så 7.x fra Sofiendalskolen er taget til alternativ Uge Sex på.

I uge 6 rykker Sex & Samfunds store Uge Sex-undervisningskampagne ind på skoler og ungdomsuddannelser over hele landet. I Hjørring.

Og netop i denne uge - Uge Sex - er der ekstra fokus på emnet i undervisningen, så 7.x fra Sofiendalskolen er taget til alternativ Uge Sex på. Uge Sex starter den 6. februar , og allerede nu er over børn og januar: Temamøde i Hjørring – Rettigheder on/offline. Log ind/opret dig og bliv en del af Uge Sex og få adgang til alle Sex & Samfunds undervisningsmaterialer. Log ind med UNI-login Log ind med andet login.Не найдено: hjørring.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail