Vido sex første gang sex

For nogle piger gør det overhovedet ikke ondt den første gang, for andre kan det gøre ondt. Som udgangspunkt er sex dejligt og rart, når man er klar til det. Jan 9, - Det er normalt, at det bløder lidt, første gang du har sex. Det sker, fordi du kan få rifter første gang, du har sex. 2. Tidligere brugte man ordet. Hej Jeg er en dreng på 16 og har tit tænkt på hvornår jeg skulle have sex første gang. Hvornår er det OK og hvornår skal man vente? Jeg tænker meget på om. Måske står du overfor at skulle i seng med din elskede for første gang, eller også gør du dig bare tanker om, hvordan det bliver første gang, du skal have sex.

Alt om sex | Facts & spørgsmål om sex og den første gang

Sex | Her står alt, du skal vide om sex, for at blive klar til den første gang - eller Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Jeg vil gerne have sex, og jeg føler mig også klar. Men jeg har ikke lyst til at gøre det med en, jeg kender. Jeg er bange for, at det bliver for akavet.

For nogle piger gør det overhovedet ikke ondt den første gang, for andre kan det gøre ondt. Som udgangspunkt er sex dejligt og rart, når man er klar til det.

Man kan være 12 eller 20 år den første gang, man har sex. Halvdelen af danske unge har prøvet at bolle, når de er 16 år. Føler du dig selv parat til det? Oct 29, - Den første gang, man har sex, er for mange noget angstprovokerende og noget, der er omgæret af mystik. Men sådan burde det slet ikke være. Hej Jeg er en dreng på 16 og har tit tænkt på hvornår jeg skulle have sex første gang.

Hvornår er det OK og hvornår skal man vente? Jeg tænker meget på om.

Sex | Her står alt, du skal vide om sex, for at blive klar til den første gang - eller Your browser does not currently recognize any of the video formats available. For nogle piger gør det overhovedet ikke ondt den første gang, for andre kan det gøre ondt. Som udgangspunkt er sex dejligt og rart, når man er klar til det. Oct 29, - Den første gang, man har sex, er for mange noget angstprovokerende og noget, der er omgæret af mystik.

Men sådan burde det slet ikke være.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail